Webdesign offerte of webshop offerte

Offerte, , With 0 comments

Regelmatig krijgen wij offerteaanvragen voor het vernieuwen van een website of webshop. Veel wordt een webdesign offerteaanvraag goed ingevuld maar vaak merken wij dat de omschrijving van het aanstaande project te kort beschreven is.

Graag zouden wij een website willen beginnen voor een kapsalon.

Het bovenstaande is slechts een voorbeeld, wat wij graag zouden willen zien is:

Onze website van kapsalon XXX is toe aan vernieuwing. We willen naar een website toe die wij zelf kunnen onderhouden. Ook willen wij met onze kapsalon een webshop opstarten. Dit willen wij integreren in onze website. We hebben momenteel ruim 150 artikelen en met de webshop er bij willen wij dit uitbreiden naar het dubbele aantal artikelen. Wij zijn reeds in bezit van een huisstijl en hebben een domeinnaam.

U ziet een klein stukje extra omschrijving van uw project maakt het geheel iets duidelijker. Webdesigners die u een offerte zullen gaan aanbieden zijn erg blij met een duidelijke omschrijving. Uiteindelijk ook u, de webdesign offerte die u aanvraagt moet kloppen. Dan krijgt u altijd de juiste prijs toegestuurd.

Webdesign offerte

Wilt u dat de aanstaande webdesigner extra dingen doet en of in huis heeft. Dat kunt u ook aangeven. Bijvoorbeeld u bent op zoek naar een webdesigner die ook programmeert voor een webshop bijvoorbeeld. Of een webdesign bureau welke ook kennis in huis heeft om een SEO campagne op te zetten. Wellicht bent u op zoek naar een webdesign bureau welke uw huisstijl kan ontwikkelen.

Er zijn veel verschillende webdesign bureau’s en webdesigners (ZZP) die slechts maar één enkele expertise heeft. U bent vaak goedkoper uit als u kiest voor een full-service webdesign bureau. Deze heeft vaak alle bekende DTP, drukwerk, SEO en design kennis in huis.