Hoe vraagt u een offerte aan

Offerte, , With 0 comments

Op onze website kunt u voor verschillende producten en diensten offertes aanvragen. Kies eerst het gewenste product of dienst waar u offertes voor wilt aanvragen. Vervolgens vult u online het formulier in. U beschrijft daarnaast zo precies mogelijk uw opdracht/klus. Hoe beter uw omschrijving des te beter de kwaliteit van de offertes zullen zijn.

Wij controleren de offerte aanvraag op echtheid en sturen deze op naar 4 bedrijven. Binnen korte tijd ontvangt u al meerdere reacties van verschillende bedrijven zonder dat u daar iets voor hoeft te betalen.

Eenmaal als u de offertes heeft ontvangen vergelijkt u de offertes met elkaar op basis van prijs en kwaliteit. Heel simpel dus:

1. Kies een categorie waar u een offerte voor wilt aanvragen,
2. Vul het formulier compleet mogelijk in,
3. Ontvang van meerdere bedrijven offertes,
4. U vergelijkt de gekregen offertes,
5. U bent baas over uw keuze, u kiest de beste deal welke bij u past!

hoe vergelijk ik een offerte

Offertes vergelijken kan soms ingewikkeld zijn. Om u te helpen bij het vergelijken van offertes hebben wij 7 gouden tips opgesteld. Lees meer over de 7 tips voor het vergelijken van offertes. Heeft u al ervaring met het vergelijken van offertes of denkt u het wel te weten, vraag dan direct offertes aan door de button hieronder aan te klikken.