Offerte LED verlichting

LED Reclame duurzame lichtreclame

 

LED Reclame

LED Reclame is een lichtreclame techniek die nieuwe mogelijkheden biedt, waarbij het van noodzakelijk belang is u goed te laten adviseren. Belangrijke aspecten van dit advies bij LED lichtreclame zijn lichtintensiteit, LED levensduur en de daarbij behorende systemen die op de markt te koop zijn.

LED reclamebord

Wilt u graag duurzame lichtreclame aanbrengen? Kies dan voor een LED reclamebord, waarmee u bovendien vrij bent in de kleuren en vormen die u wilt creëren. Wij kunnen u adviseren over de eventuele reclamevergunning die u nodig heeft, waardoor u zelf in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan. Wij hebben een uitgebreide ervaring met lichtbakken en deze effectieve vorm van communicatie, waardoor we u precies aan kunnen geven wat er mogelijk is. Geef ons aan welk reclamebord u wilt laten plaatsen of wat u erin terug wilt zien, dan zorgen wij ervoor dat alles volledig naar wens zal zijn.

Light Emitting Diode

LED staat voor het Engelse Light Emitting Diode. LED is een techniek die nieuwe mogelijkheden biedt. LED heeft het o.a. mogelijk gemaakt om de kleinere letters te verlichten. LED kan op verschillende manieren toegepast worden, van middelgrote reliëfletters/logo’s tot kleinere dunne letters/logo’s. Ook kan LED verlichting worden gebruikt in lichtbakken. LED heeft hierbij het voordeel van lager energieverbruik dan conventionele TL’s.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.