Offerte koffieautomaten

Leveranciers koffie automaten

 

Kunststof kozijnen

Een goede kop koffie is echt even genieten. De kwaliteit van uw koffie zegt dan ook veel over uw onderneming. Daarom biedt een goede koffieautomaat een verleidelijke versnapering voor uw relaties. Echter, een koffieautomaat aanschaffen doet u niet dagelijks. Bij de aankoop van een koffieautomaat, zijn de volgende vragen van belang:

  • Wat is het juiste model warme dranken of koffieautomaat voor mijn onderneming?
  • Wie helpt mij om uit alle aanbieders de meest betrouwbare te kiezen?
  • Welke aanbieder levert de beste prijs/kwaliteit verhouding?
  • Welke aanbieders bieden de beste service? Met name in de zakelijke markt belangrijk!

Espresso machine, Koffieautomaat of een automaat met meerdere smaken

Koffieautomaten zijn er van verschillend formaat, zoals het “tafelmodel” of een losstaande variant. Daarnaast onderscheiden koffieautomaten zich in zetsnelheid, waardoor er voor elke schaalgrootte organisatie geschikte modellen zijn. Voor grotere organisatie of bedrijven waar niet de over een keuken kan worden beschikt zijn er varianten die de koffie zelf in plastic of kartonnen bekertjes schenkt voor nog meer gebruiksgemak. Een bijkomend voordeel van een koffieautomaat voor het werk is ook de service die gepaard gaat met de levering. Zo kunt u kiezen voor de regelmate toelevering van nieuwe bonen, suiker en melk, thee en andere toebehoren. Ook wordt uw koffiemachine regelmatig onderhouden.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan