Offerte kachels haarden schouwen

Kachels, Haarden of Schouwen?

 

Besparen met houthaard of houtkachel

Een houthaard geeft de optimale beleving van vuur. Je ziet, voelt, hoort en ruikt de gezelligheid en onbewuste herinneringen van vroeger komen tot leven. Waar vroeger vuur nodig was om te overleven, is vandaag de dag vuur het teken van warmte, sfeer en gezelligheid. Laat al uw zintuigen geprikkeld worden met een houthaard!

uw haard aankleden met een elegante haardschouw

Zodra u een haard heeft gekozen, kunt u deze helemaal aanpassen naar uw eigen smaak en inrichting. Met een haardschouw maakt u de haard helemaal eigen, u maakt er Uw Haard van. U kunt namelijk kiezen uit verschillende modellen, stijlen en steensoorten. Kies bijvoorbeeld een kalkzandstenen of marmeren haardschouw.

Prijzen dakkapellen

Onze leveranciers leveren kachels en haarden op gas kolen en hout. Deze bieden u deze gerieflijke sfeervolle warmte en zijn tevens instaat dit op een zeer rendabele en efficiënte manier te doen. De echte ‘open’ haarden zoals die vroeger veel werden toegepast, worden weer volop door onze leveranciers geleverd en geplaatst. De open haard brengt warmte maar ook romantiek in uw huiskamer. Bij onze leveranciers kunt u terecht voor het complete plaatje, van haarden, schouwen, kachels, gebruikte kachels, rookkanalen en accessoires tot aan vloeren, vensterbanken en haardplateau’s van natuursteen en andere materialen. U kunt rekenen op een goed advies voor uw persoonlijke wensen. Een plateau of ombouw op maat is natuurlijk ook mogelijk.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan