Offerte incasso

Hulp nodig bij vorderingen van debiteuren

 

Incassobureau Inschakelen

Hulp nodig bij vorderingen van debiteuren voor uw eigen bedrijf? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van meerdere incassobureaus! Wanneer u geconfronteerd wordt met afnemers die structureel hun rekeningen niet of te laat betalen dan is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Voor de volgende services schakelt u een incassobureau in:

  • Incasso nationaal
  • Incasso internationaal
  • Debiteuren beheer
  • Facturatie
  • Inschakelen gerechtsdeurwaarder

Eenmalige incasso en buitenlandse incasso

Door de financiële crisis is een nieuwe ontwikkeling ontstaan door de krachten te bundelen in een incassocoöperatie. Daarom is een Prijsopvraag.com laagdrempelig voor de kleine ondernemer of vereniging geworden. Want openstaande vorderingen remmen uw bedrijf af in de financiële groei. Vraag daarom direct een gratis incasso offerte op maat aan! Ook voor eenmalige incasso en buitenlandse incasso.

Aanmaningen Versturen

Het gekozen incassobureau zal na het aannemen van uw incasso zaak aanmanende brieven naar uw schuldenaar sturen. Vaak wordt dan toch overgegaan tot betaling of er wordt een betalingsregeling getroffen. Als dit echter geen effect heeft, kan er een dagvaarding worden uitgereikt. Het incassobureau zal dan in overleg met u een deurwaarder inschakelen.

Incasso kosten

Incassokosten zijn onkosten die door de crediteur gemaakt worden als een debiteur niet op tijd voldoet aan de betaling verplichting. U als schuldeiser bent dan genoodzaakt actie te ondernemen om alsnog uw geld te incasseren. U kunt daarvoor een specialistisch bedrijf inschakelen, een incassobureau of een deurwaarder. Het incassobureau verricht haar werkzaamheden in opdracht van U, met als doel uw geld alsnog zo snel als mogelijk te incasseren.

Uw Debiteur Betaald De Incassokosten

De Incassokosten zijn een percentage van de hoofdsom en administratiekosten. Deze kosten worden bij uw schuldenaar in rekening gebracht. Incassokosten zijn aan wettelijke regels gebonden, welke door ons strikt opgevolgd worden.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.