Offerte hovenier

Offerte hovenier aanvragen

 

Bestrating straatkant of in uw tuin

Voor een tuin met toekomst, nodigen wij u graag uit om op onze site inspiratie en ideeën op te doen voor uw eigen specifieke buitenruimte. Onze leveranciers zijn betrokken en kundig architect ontwerpt met u een uitnodigend en uitgekiend vormgegeven buitenruimte. Een leefbare tuin met toekomst. De aanleg van een tuin, een terras of waterpartij vereist vakmanschap en de juiste gereedschappen! Leveranciers welke aangesloten zijn bij Prijsopvraag.com verzorgen de aanleg van uw tuin met bijvoorbeeld bomen, struiken en andere beplanting of compleet met vijver. Bestratingen, pergola’s en schuttingen, plantenborders- of bakken en verlichting zijn allemaal onderdelen van een complete tuin.

BTW verlaging ook voor uw tuin

De BTW-verlaging van 21% naar 6% voor het aanleggen en renoveren van tuinen geldt tot 1 maart 2014. Dat wil zeggen dat u nu nog kan profiteren van deze BTW verlaging.

Een tuin kan onderhoudsarm zijn

Een tuin is pas een tuin als er planten (en bomen) in staan. Een mooie natuurlijk aangelegde tuin kan ook heel goed onderhoudsarm zijn, door de juiste planten te kiezen bijvoorbeeld. Je voelt je beter in zo’n natuurlijke omgeving. Heerlijk in de zon zitten, maar op een warme dag ook schaduw en verkoeling kunnen opzoeken. Het doel is om de tuin aan te laten sluiten bij uw wensen, smaak, het interieur, het huis en de omgeving.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan