Offerte Elektricien

Meerdere offertes ontvangen van Elektriciens

 

Erkende elektricien

Het werken met elektriciteit is vaak veel meer dan alleen een lichtknopje plaatsen of een stop vervangen. Naast dat elektriciens altijd voorzichtig dienen te zijn doordat zij werken met hoogspanning, dienen zij ook veel kennis te hebben van alles wat met elektriciteit te maken heeft. Zodoende kan het voor de normale mens gevaarlijk zijn om met elektriciteit te werken. Het is dus belangrijk bewust te zijn van de risico’s en gebruik te maken van de diensten van een erkende elektricien.

Elektricien

Veelal wordt men pas elektricien nadat hij of zij de vroegere LTS of het VMBO (techniek) heeft afgerond. Wanneer men dit heeft behaald kan men aan de slag als elektricien en is dan in algemene zin verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud aan infrastructuur dat voorzien moet zijn van elektriciteit.

Veiligheid

Door jarenlange educatie is een elektricien een geleerd vakman waarbij ook de veiligheid hoog in het vaandel staat. Doordat men met hoogspanning werkt, zal de elektricien altijd een veilige omgeving proberen te waarborgen. Voor zowel zichzelf als voor de klant. Doordat werken met elektriciteit professionele aandacht vereist, zullen ook verzekeringsmaatschappijen vaak naar een bewijs van het werk van een gekwalificeerde elektricien vragen als er een claim wordt ingediend. Productgaranties komen veelal ook te vervallen als ze niet correct zijn geïnstalleerd door een bevoegd persoon.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan