Offerte Electriciën

Uw elektra door een deskundige elektricien uitgevoerd

 

Lokale elektricien

U kunt uw budget maar één keer uitgeven dus uw elektrisch installatiewerk moet in één keer goed gebeuren. Naast vakmanschap staan onze elektriciens als kleine zelfstandigen garant voor een persoonlijke benadering. Hierdoor heeft u niet alleen de zekerheid van een goed eindresultaat maar kunt u in overleg met onze vakman desgewenst nog wijzigingen aanbrengen tijdens de uitvoering van de installatiewerkzaamheden. Daarom kiezen onze klanten voor een lokale elektricien.

Onze elektriciens zijn gespecialiseerde zelfstandige installateurs

Onze elektriciens zijn gespecialiseerde zelfstandige installateurs die zorgvuldig door onze organisatie zijn gescreend en zich in eerdere opdrachten hebben bewezen als uitstekende vakmannen. Daarom durven wij als overkoepelende organisatie garant te staan voor de elektra installatiewerkzaamheden die zij uitvoeren.

Elektrische installaties

U kunt hen inschakelen voor het aanleggen van complete elektrische installaties, groepenkasten, verlichting of bijvoorbeeld het plaatsen van stopcontacten. Voor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in uw woning dient het aanleggen van elektra door een deskundige elektricien te worden uitgevoerd. Onze elektriciens beschikken over de benodigde kennis om u hierin goed te adviseren en de werkzaamheden volgens de geldende voorschriften uit te voeren.

Gekwalificeerde elektricien

Elektra aanleggen is een vak dat zeer nauwkeurig moet gebeuren met een hoge mate van professionaliteit. Wanneer dit namelijk niet goed gebeurt, ontstaat er een groot risico op kortsluiting en brand. Met een gekwalificeerde elektricien kunt u er zeker van zijn dat de veiligheid van u en uw omgeving is gewaarborgd.

Een aardlekschakelaar zorgt ervoor dat stroom onmiddellijk wordt afgesloten wanneer er stroom weglekt naar de grond. Op die manier voorkomt een aardlekschakelaar ernstige letsels als er ongelukken gebeuren met een elektrisch apparaat. Dit maakt het één van de belangrijkste onderdelen van het elektriciteitssysteem. De elektricien legt aardlekschakelaars aan, vervangt ze of verbetert ze.

De meterkast is het hart van het elektriciteitssysteem in uw woning. Hier komt de stroom binnen en wordt het opgedeeld in groepen en verspreid door de woning. De meterkast kan overbelast raken doordat er te veel elektriciteit onder één groep geplaatst wordt, er kan dan een stop doorbranden of afslaan. Bij onjuist aangelegde bedrading in de meterkast kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Veel groepenkasten zijn verouderd, met een moderne meterkast zullen de stoppen niet langer doorbranden. U hoeft de stop dan niet langer te vervangen.

Elektriciteitsstoring

Een elektriciteitsstoring is zeer vervelend en u wilt natuurlijk dat dit snel verholpen is. De eerste stap is om te controleren of het om een algemeen probleem gaat, of dat het alleen in uw woning plaats vindt. Neem contact op met de buren om te kijken of zij ook last van een elektriciteitsstoring hebben. Is dit het geval, dan is er sprake van een algemene netwerkstoring. U kunt dan gratis het nationaal storingsnummer bellen: 0900-9009. Is er alleen bij u sprake van een storing? Dan kunt u contact opnemen met de elektricien. Die zal u snel van dienst zijn en het probleem zo snel mogelijk verhelpen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan