Offerte Dakkapel installateur

Meerdere offertes ontvangen van dakkapel leveranciers

 

Dakkapel leveranciers

Wilt u graag een dakkapel plaatsen maar weet u nog niet door welk bedrijf u dat wenst te laten doen? Via Prijsopvraag.com kunt u meerdere offertes aanvragen van dakkapel leveranciers die werkzaam zijn in uw regio. De dakkapel leveranciers nemen contact op voor een vrijblijvende offerte. Zij kunnen u informatie verschaffen over het plaatsen van een dakkapel. Zoals wat de dakkapel kost en hoelang duurt het voordat de inbouw klaar is. Natuurlijk is advies over de materiaalsoorten ook van belang. U kunt de bedrijven vrijblijvend informatie vragen over de verschillende opties.

Dakkapel plaatsen: zelf plaatsen of een bedrijf inhuren?

De meeste consumenten kiezen ervoor een dakkapel te laten plaatsen en niet zelf aan de slag te gaan. Doet u dat toch dan moet u technische vingers hebben en loont het om een aantal klusboeken door te nemen. Voordat u zelf een dakkapel zou kunnen plaatsen dient u een goede materiaal- en kluskennis te hebben, anders wordt het een eindeloos plan dat alles behalve waterdicht zal zijn. Indien u toch zelf wilt bouwen is het zeker verstandig om klusboeken te lezen alvorens u van start gaat. Voor technische personen is het mogelijk zelf aan de slag te gaan. Indien u een dakkapel wilt laten plaatsen door een professioneel bedrijf kunt u hier een begin maken door informatie aan te vragen van dakkapel leveranciers uit de regio. In theorie kunt u de dakkapel zelf plaatsen als u een hijskraan inhuurt om de plaatsing te voltooien.

Prijzen dakkapellen

Gemiddeld gezien liggen de prijzen tussen de € 2.500,- en € 5.000,-. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de prijs zijn de breedte van de dakkapel, het type dakkapel en het gewenste materiaal.

Welke soort dakkapel zoekt u

Feitelijk gezien zijn er 2 soorten dakkapellen; een zogenaamde prefab dakkapel en de traditionele dakkapel. Prefab houdt in dat de dakkapel kant-en-klaar op het dak wordt geplaatst. Hij wordt compleet opgebouwd op de werklocatie van de installateur en vervolgens in zijn geheel vervoerd. Een belangrijk voordeel is dat de prefab dakkapel snel geplaatst kan worden. Meestal wordt alles op één en dezelfde dag geleverd en geplaatst.

Een andere mogelijkheid is de traditionele dakkapel. Deze wordt ter plekke uit losse materialen op uw dak geplaatst. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt kiezen hoe uw dakkapel er uit komt te zien en welk materiaal er wordt gebruikt. Daarnaast past een traditionele dakkapel op iedere hellingshoek. Een prefab model kan bijvoorbeeld niet worden geplaatst op daken met een hellingshoek minder dan 25 graden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan