Offerte beveiliging

Offerteaanvraag om uw onderneming of woning te beveiligen

 

Meerdere beveiliging offertes ontvangen

Wist u dat criminaliteit tegen het Nederlandse bedrijfsleven jaarlijks vele miljoenen euro’s kost aan omzetderving? Wist u dat er een subsidie mogelijkheden zijn voor het MKB? Om dit te stimuleren heeft de regering met de Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB) onder meer een subsidie regeling voor die bedrijven die door een erkende VKB installateur een camera beveiligingssysteem laten installeren. Deze subsidie kan tot wel 1.000,- euro oplopen! Dit is dus een uitgelezen kans om iets te doen aan de veiligheid van uw onderneming.

VKB-scan

Uw veiligheid en dat van uw personeel is natuurlijk meer waard dan geld. Maar als u nu besluit een VKB-scan te laten uitvoeren en beveiliging te laten installeren, kost u dat nu aanzienlijk minder! Bovendien kan u in aanmerking komen voor het KVO certificaat, het Keurmerk Veilig Ondernemen. Met dit certificaat weet u dat u goed zit met de veiligheid van en in uw onderneming. En dat werkt toch zoveel prettiger voor u en uw personeel..

Dan is er ook nog de indirecte schade zoals emotionele schade en soms zelfs fysieke schade, ziekte en arbeidsongeschiktheid als gevolg van deze criminaliteit.

Offerte installatie van beveiligingscamera’s

Veel van deze gevallen zijn echter makkelijk te voorkomen. Bijvoorbeeld door de installatie van beveiligingscamera’s. Een deugdelijke beveiliging maakt uw verzekering tegen diefstal en inbraak ook nog eens gunstiger.

Offerte aanvragen

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende een beveiliging offerte aan