Offerte banner ontwerp

Banner design en banner ontwerp op maat

 

Banner ontwerp

Het ontwerpen van banners is een specialisme en wordt vaak onderschat. Banners bestaan in verschillende formaten en dat maakt het ontwerpen van banners vaak ingewikkelder dan op het eerste gezicht lijkt. En de boodschap moet natuurlijk overkomen en leiden tot actie.

Het is leuk als iemand een internet banner ziet en zo wordt bereikt met een reclame uiting, maar het is natuurlijk beter als er na het zien van die banner ook tot actie wordt overgegaan. Een klik naar uw webwinkel kan immers weer een verkoop of nieuwe klant opleveren. Daarom is het belangrijk dat mensen op internet worden getriggerd door een banner en tot actie overgaan.

Banner ontwerp met de focus op het verhogen van de conversie

Het ontwerp van een banner moet conversie verhogend werken. Zo bestaan er animated GIF banners, Statische (stilstaande) banners en Flash banners.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.