Offerte app ontwikkeling

Het laten ontwikkelen van een app

 

Offerte opvragen voor het ontwikkelen van een app

Zoekt u een manier om uw merk, organisatie, product of dienst voor iedereen toegankelijk te maken en de betrokkenheid met uw doelgroep te vergroten? Met een app kunt u dit bereiken.

Functioneel, praktisch, informerend, inspirerend, ontspannend of ‘gewoon leuk’

Er bestaan diverse type applicaties. Functioneel, praktisch, informerend, inspirerend, ontspannend of ‘gewoon leuk’. De ene klant zal baat hebben bij een app met informatie over een evenement, een ander bij een praktische tool met betrekking tot zijn vakgebied en een derde bij een fun game in de sfeer van zijn merk of organisatie. Aan de hand van de vastgestelde doelstelling(en), de doelgroep en het budget doen wij een voorstel voor het te kiezen type applicatie en de mogelijkheden die deze biedt. Wees daarom ook erg duidelijk mbt uw wensen en eisen en speciaal waar u de app voor wilt gaan gebruiken.

Een app voor iOS, Android, BlackBerry en/of Windows

De mogelijkheden voor een app is eindeloos, u bepaald wat u wilt de applicatie beheerder en ontwikkelaar zorgen er voor het geen wat u wilt gebouwd wordt. En welk besturingssysteem deze ondersteund moet worden: iOS, Android, BlackBerry, Windows.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan