Offerte aannemer

Het vinden van de beste aannemer

 

Wilt u beginnen met bouwen, begin op tijd

Wilt u verbouwen? Begin ruim van te voren met het aanvragen van offertes. Bij veel aannemers is het verstandig om meer dan een half jaar van te voren een offerte op te vragen.

Hoe vind u een geschikte aannemer

Selecteer een aantal aannemers waar u offertes wilt aanvragen. Natuurlijk zoekt en vindt u de beste aannemers via Consumentencontact. Vanzelfsprekend kunt u ook bij vrienden in uw omgeving navragen met welke aannemers zij ervaring hebben. Kijk ook eens bij huizen in uw omgeving welke aannemer de verbouwing uitvoert. Bel gerust aan bij bewoners als u benieuwd bent hoe de aannemer het werk uitvoert. Veel mensen vinden het leuk om hun ervaring te delen.

Functie van een aannemer

De bouw aannemer is het bedrijf dat de activiteiten coördineert en realiseert of laat realiseren door ingehuurde derden. Enkele factoren die een grote rol spelen bij het werk van deze bedrijven:

  • De werkzaamheden moeten voldoen aan de beschrijving i.c. het bestek, en binnen een bepaalde termijn worden voltooid. In het zogeheten bestek wordt de gewenste kwaliteit van het werk vermeld.
  • Daarnaast is er ook nog sprake van een budget want er is vooraf een bedrag met de opdrachtgever afgesproken.
  • Wanneer er sprake is van meerwerk met daarmee gepaard gaande kosten, dan zullen afspraken hierover ook vooraf moeten zijn vastgelegd.
  • Wanneer er maar één aannemer is, is deze tevens hoofdaannemer. Wanneer er meerdere zijn, dan is slechts één de hoofdaannemer die dan ook de volledige verantwoordelijkheid naar de opdrachtgever toe draagt.
  • Een aannemer moet de werkzaamheden zo verrichten dat er geheel voldaan wordt aan de wettelijke eisen van het zogenaamde Bouwbesluit.

Offerte aanvragen

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan