Voordelen van bronwater

NieuwsWith 0 comments

De International Bottled Water Association (IBWA) heeft een filmpje over de voordelen van flessenwater gelanceerd op haar YouTube kanaal. De boodschap: flessenwater is gezond, veilig en handig in het gebruik.

Frisdranken slecht voor het Milieu

Onderzoek wijst uit dat als mensen geen flessenwater in de buurt hebben, zij niet automatisch ‘overstappen’ op kraanwater, maar op frisdranken met suiker. En die zitten weer in verpakkingen die slecht zijn voor het milieu, zegt IBWA. Slechter dan de verpakking waar flessenwater in zit.

Bewust

Chris Hogan, IBWA’s vice-president of communications wil met de filmpjes laten zien dat flessenwater een veilige, hygienische toegang biedt tot water en dat het bijdraagt aan een gezonde lifestyle. Hogan: “Thuis, op het werk en on-the-go.”

Waar koop je bronwater

Bij Mister Aqua kunt u terecht om watercoolers te kopen. Een watercooler huren en leasen is ook mogelijk. Samen met u kijken wij naar de best bij u passende watercooler. Mister Aqua heeft verschillende merken watercoolers, filtercoolers en accessoires in huis. Van coolers voor een klein budget tot designcoolers. Laat u overtuigen van de voordelen van watercoolers. Een watercooler kopen of huren werd u nooit eerder zo gemakkelijk gemaakt.