Leverancier week “53″ Cash bedrijfs software

Leverancier, , With 0 comments

Cash bedrijfs- software biedt eenvoudige administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Cash bedrijfs- software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Cash bedrijfs- software modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf!

Hoge eisen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de financiële, administratieve programmatuur

‘De gebruiker staat centraal!’. Een vaak gehoorde uitdrukking; een loze kreet? Niet bij Cash Software. Vanaf de introductie van CASH in 1984 hebben wij steeds de gebruiker als uitgangspunt gesteld bij het ontwikkelen van onze programmatuur. De gebruiker moet de zekerheid hebben dat zijn bedrijfsproces perfect wordt ondersteund, zijn administratie feilloos verwerkt is, hij de informatie krijgt die hij wenst én met plezier kan werken. Dat stelt hoge eisen aan de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de financiële, administratieve programmatuur.

logoVoor elk soort onderneming bieden wij een oplossing. Een van de financiële modules van CASH is altijd verplicht aanwezig: Financieel, Compact of CompactPro (klik hier voor een vergelijking). Dit vormt de basis van uw (financiële) administratie. Naar behoefte kan worden uitgebreid met aanvullende modules. Hier vindt u direct een kort overzicht van al onze modules. Alle modules zijn zowel offline als online beschikbaar!

CASH is een standaard horizontaal programma. Dit betekent dat er met een en hetzelfde programma door meerdere soorten bedrijven met uiteenlopende werkwijzen kan worden gewerkt. De gebruiker bepaalt zelf welke functies er op wat voor termijn gebruikt gaan worden. Hiervoor zijn geen aanpassingen in het programma nodig.

Daarom komt CASH in de meest uiteenlopende branches voor. Toch willen wij een aantal branches noemen waarin zeer veel met CASH wordt gewerkt:

  • CASH Financieel
  • CASH Facturering
  • CASH Logistiek
  • CASH Projecten
  • CRM
  • CASH Consolidatie

Administratiesoftware in Den Haag

Omdat CASH al van oudsher over koppelingsmogelijkheden beschikt, draait het programma in veel gevallen gekoppeld met specifieke branchetoepassingen. Een voorbeeld hiervan is de koppeling tussen enkele apothekerspakketten en CASH.

De kern van uw financiële bedrijfsvoering

Waar vind ik Cash bedrijfs- software

U vind ons in Den Haag .

Cash Software BV
Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag

(t) 070-3560570

E: info@cash.nl
I: www.cash.nl

CASH Financieel

Onontbeerlijk voor iedere ondernemer of organisatie: dagelijks inzicht in het financiële resultaat. CASH helpt door het aantal handelingen terug te brengen tot het minimum. Zoals het verwerken van de dagelijkse bankmutaties en het automatisch versturen van aanmaningen, per post of e-mail, aan afnemers die het even niet zo nauw nemen met betalen. Of door de automatische BTW/ICP-aangifte. En als u eens een foutje maakt, kunt u dat gewoon corrigeren.

Zelf eenvoudig uw Loonadministratie voeren?

Sinds kort kunt u met CASH ook eenvoudig uw eigen loonadministratie voeren, volledig geïntegreerd met uw financiële administratie. Dit bespaart u veel tijd en geld en geeft naast een duidelijke inzicht ook grip op uw loonadministratie. Met een druk op de knop worden uw loonstroken verwerkt waarna u ze eenvoudig per e-mail(!) of post naar uw medewerkers verzendt.

Laat u overtuigen door de vele voordelen

Een waterleidingkoeler thuis of op uw bedrijf nodigt uit tot het drinken van water. U hoeft niet meer te slepen met zware flessen en u bent altijd voorzien van zeer zuiver en heerlijk koel water. U betaalt een vaste prijs, ongeacht het waterverbruik. U kunt bij ons ook terecht voor accessoires, zoals bekers en bekerhouders.

Online administreren tegen lage all-in kosten!

Modern boekhouden, vanaf iedere plek met elke internetbrowser. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële situatie, waar u ook bent. U heeft niet meer nodig dan een eenvoudige notebook of PC. Met software die zich bewezen heeft: al meer dan 25 jaar gebruikt door duizenden bedrijven. Met functies voor eenvoudige tot zeer uitgebreide administraties tot en met het gehele logistieke traject.

Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met CASH

Indien u onze online versie op proef wilt, sturen wij u direct na aanvraag een toegangscode voor CASHWeb. Met deze code kunt u via onze website inloggen en direct online administreren. Op elk gewenst moment kunt u uw proefaccount omzetten in een abonnement met behoud van uw reeds ingevoerde gegevens. U kunt CASHWeb gedurende 30 dagen proberen.