Leverancier week “52″ Mister Aqua in Limburg

Leverancier, , , With 3 comments

Trakteer uzelf dagelijks op het heerlijke bronwater uit een watercooler of waterleidingcooler van Mister Aqua. Mister Aqua biedt u een ruim assortiment watercoolers en waterleidingcoolers. Van budget watercooler tot design watercooler, bij Mister Aqua Watercoolers bent u aan het juiste adres voor een watercooler.Door levering vanuit onze distributiepunten in Haarlem, Assen en Roermond kunnen we garant staan voor snelle levering en accurate service van uw bronwater en waterkoelers binnen 3 werkdagen.Mister Aqua biedt u al een watercooler aan voor slechts € 0,50 per dag zonder langdurige contracten!

Mister Aqua niet alleen bronwater

Mister Aqua is al 15 jaar een toonaangevende en onafhankelijke waterleverancier. Als Limburgs bedrijf richtte Mister Aqua zich in eerste instantie alleen op de regionale markt. Maar door het toenemende succes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijk bedrijf en leveren we in Nederland, België en Duitsland. Naast onze hoofdvestiging in Roermond-Vlodrop zijn er tevens distributiedepots in Assen en Haarlem.

misteraquaMister Aqua is op de Nederlandse markt één van de weinige onafhankelijke waterleveranciers; bovendien zijn wij niet gebonden aan merken of van hogerhand opgelegde prijspolitiek. Door de geringe overheadkosten zijn wij in staat een competitieve en reële prijsstrategie toe te passen. Dit in tegenstelling tot de grotere waterleveranciers, die door hun dominante positie op de markt hoge reclame-, promotie- en overheadkosten moeten doorberekenen aan hun klanten.

Bij Mister Aqua streven we naar een netwerk van lange termijn klanten door het leveren van een kwalitatieve en adequate service. Mister Aqua hanteert een flexibele aanpak die onze klanten van ons gewend zijn. Dit vertaalt zich in:

  • Snelle en correcte levering (binnen 3 werkdagen)
  • Uitstekende voorwaarden
  • Uitgebreid watercooler assortiment
  • Uitgebalanceerde prijs/kwaliteit verhouding
  • Watercoolers tevens beschikbaar voor projecten en evenementen

Vertaalbureau in Den Haag

Mister Aqua B.V. bottelt haar water bij Dolphin Productions B.V., deze betrekt haar water uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron Mierl”eau. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en is een garantie voor de constante kwaliteit van het water.

Heeft u bronwater nodig voor op kantoor?

Waar vind ik Mister Aqua

U vind ons in Limburg maar wij hebben distributiepunten in Hoek van Holland, Haarlem en Assen.

Mister Aqua watercoolers Nederland
Schaapweg 26
6063 BA Vlodrop

(t) 0900- 22 22 223

E: info@misteraqua.nl
I: www.misteraqua.nl

Watercooler kopen of leasen voor op kantoor

Bij MisterAqua kunt u terecht om watercoolers te kopen. Huren en leasen is ook mogelijk. Samen met u kijken wij naar de best bij u passende optie. Wij hebben verschillende merken watercoolers, filtercoolers en accessoires in huis. Van coolers voor een klein budget tot designcoolers. Laat u overtuigen van de voordelen van watercoolers. Kopen of huren werd u nooit eerder zo gemakkelijk gemaakt..

Mister Aqua leverancier van bronwater

U kunt behalve uw watercoolers ook bronwater kopen bij Mister Aqua. Dit bronwater wordt gewonnen uit de bron van Mierl’eau. Dit is een officieel erkende bron. Dit is zeer zuiver water van een constante, hoge kwaliteit. U kunt bij ons ook een filtercooler aanschaffen. Deze kan worden aangesloten op uw eigen waternet. U zit dan nooit meer zonder vers, gekoeld water..

Een waterleidingkoeler, ofwel filtercooler, is een watercooler die op uw eigen waternet wordt aangesloten. In de waterleidingkoeler bevindt zich een filter, die ongewenste elementen uit het water filtert. MisterAqua is al 15 jaar leverancier van watercoolers en filtercoolers. Ook kunt u bij ons terecht voor zuiver en erkend bronwater.

Laat u overtuigen door de vele voordelen

Een waterleidingkoeler thuis of op uw bedrijf nodigt uit tot het drinken van water. U hoeft niet meer te slepen met zware flessen en u bent altijd voorzien van zeer zuiver en heerlijk koel water. U betaalt een vaste prijs, ongeacht het waterverbruik. U kunt bij ons ook terecht voor accessoires, zoals bekers en bekerhouders.

Goedkoper kan niet

Doordat MisterAqua niet afhankelijk is van merken en niet gebonden is aan prijsafspraken, kunnen wij onze prijzen erg laag houden. Mocht u onverhoopt toch een waterleidingkoeler uit ons assortiment elders goedkoper vinden, dan horen wij dat graag. In dat geval zullen wij onze prijs verlagen en u een beter aanbod doen.

Vraag vandaag nog een proefplaatsing aan

U kunt bij ons gratis en vrijblijvend kennis maken met onze producten. U kunt via onze site een proefplaatsing van 14 dagen aanvragen, zonder verdere verplichtingen. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen als u meer informatie wilt of een proefplaatsing of offerte wilt aanvragen: T: 0031 (0) 475 33 66 44 T: 0900 22 22 233 (lokaal tarief) E: info@misteraqua.nl