Leverancier week “51” Urgent vertalen in Den Haag

Leverancier, , With 1 comment

Vertaalbureau Urgent Vertalen is een in Den Haag gevestigd vertaalbureau met een uitstekende reputatie ten aanzien van prijs, snelheid, kwaliteit en service. Dankzij het gebruik van ervaren, bekwame en beproefde ‘native-speaker’ vertalers zijn wij in staat onze klanten een eersteklas vertaalservice te leveren. Vertaalbureau Urgent Vertalen verwelkomt in haar clientèle zowel overheidsinstellingen als kleine, middelgrote en grote ondernemingen, maar ook de particuliere klant is met vertaalwerk meer dan welkom. Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een unieke positie in de vertaalwereld door haar uitzonderlijke snelheid van handelen.

Urgent vertalen Den Haag

Urgent vertalen vertaalt niet alleen teksten uit verschillende talen. De beëdigde vertalingen die vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt, zijn ten alle tijden officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Tevens kan Vertaalbureau Urgent Vertalen u van dienst zijn wanneer u behoefte heeft aan een professionele tolk. Wanneer u een tolk op locatie nodig heeft voor een scherp tarief, bent u bij Vertaalbureau Urgent Vertalen op het juiste adres.

urgent-vertalen-logoHet urgent vertalen van documenten doen wij altijd met als uitgangspunt de volle 100% tevredenheid van onze klanten, daar voelen wij ons toe verplicht. Het kan (helaas) voorkomen dat u opmerkingen en/of suggesties heeft met betrekking op de gemaakte woordkeuze van onze vertaler. Vertaalbureau Urgent Vertalen waardeert deze feedback. Wij waarderen u namelijk tevens als klant, nadat wij onze vertaling aan u hebben opgeleverd. Laat ons dan zo snel als mogelijk weten, wanneer u vragen heeft of niet geheel tevreden bent. Zodoende kunnen wij uw opmerking altijd binnen zeer korte termijn naar de vertaler terugkoppelen en u daardoor gerust en tevreden stellen.

Wat wordt het meest vertaalt bij Urgente vertalingen

 • Vertalen Diploma en cijferlijst
 • Vertalen Algemene voorwaarden
 • Vertalen Handleiding
 • Vertalen Website
 • Vertalen Curriculum Vitae (CV)
 • Vertalen Geboorteakte
 • Vertalen Doktersverklaring
 • Vertalen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • Vertalen Hypotheekakte
 • Vertalen Contract

Vertaalbureau in Den Haag

Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgd in vrijwel alle talencombinaties vertalingen op papier of digitaal. U kunt bij ons terecht voor zowel beëdigde vertalingen als onbeëdigde vertalingen. Of het nu gaat om een juridische tekst of een nieuwsbrief, met ons enorm ruim opgebouwde vertalersbestand, hebben wij altijd een geschikte vertaler voor uw teksten.

Heeft u een urgente vertaling nodig? Bel snel 070 778 58 30

Waar vind ik Urgent Vertalen?

Wij werken o.a. in Den Haag, Delft, Ypenburg en alle omliggende gemeentes.

Vertaalbureau Urgent Vertalen
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

(t) 070-7785830

E: info@urgentvertalen.nl
I: www.urgentvertalen.nl

Creatieve vertalingen

De vertaal bureau’s welke aangesloten zijn bij Prijsopvraag.com kunnen uw creatieve tekst vertalen! Zij zijn als vertaalbureau ook gespecialiseerd in het vertalen van advertentieteksten, marketingbrochures, commerciële websites, persberichten en allerlei andere teksten met een duidelijk wervende boodschap. Veel reclame- en marketingbureaus, maar ook communicatieafdelingen van bedrijven uit andere sectoren, doen een beroep op vertaalbureau welke aangesloten zijn bij Prijsopvraag.com voor het vertalen van hun creatieve kopij.

beëdigde vertaling offerte

Een beëdigde vertaling is meestal nodig als de vertaling voor officiële doeleinden gebruikt wordt, zoals de inschrijving van een vennootschap in het buitenland, de afwikkeling van een nalatenschap, het sluiten van een huwelijk, emigratie of het aanvragen van EU-subsidie. Het gaat dus in de regel om vertalingen van documenten als notariële akten, rechterlijke uitspraken, uittreksels uit het Handelsregister, stukken van de burgerlijke stand en soms ook jaarrekeningen. Of in uw specifieke geval een beëdigde vertaling nodig is, kunt u het best vragen aan de instantie waarvoor de vertaling bestemd is.

 • Spoedvertaling: Vertaling binnen 24 uur!
 • Vertaalbureau met internationaal Haags karakter
 • Minimaal 30% goedkoper in vergelijking met andere vertaalbureaus
 • Vertaalbureau waarbij alle talencombinaties mogelijk zijn
 • Beëdigde vertalingen inclusief een officiële apostilleverklaring mogelijk
 • Tolken op locatie tegen de scherpste prijs!