Leverancier week “3” CW & Partners: Cash-Flow Management

Leverancier, , With 0 comments

Diensten en specialisten voor Cash-flow Management Wilt u uw omzet laten groeien? De continuïteit en winstgevendheid van uw organisatie veilig stellen? Minder of niet afhankelijk te zijn van de bank? Meer geld op uw rekening hebben? Dan is het zaak om uw cash-flow proces optimaal georganiseerd te hebben! CW&Partners biedt u alle mogelijke diensten en advies op het gebied van Cash-Flow management. Op basis van kennis en ervaring zal het beste traject worden gevolgd mede afhankelijk van uw wensen. U kunt er ook voor kiezen om een van de vakspecialisten bij u in kantoor te halen.

CW&Partners is de innovatieve en ambitieuze organisatie voor Cash-flow Management

cw-logoEr zijn diverse soorten van financieringen. Een heel populaire manier is om rekeningen laat te betalen, het zogenaamde leverancierskrediet. Als u de leverancier bent kan dat uw continuïteit in gevaar brengen, u heeft immers minder geld op uw rekening staan om investeringen te doen, uw personeel en afnemers te betalen, etc. Factoring brengt lucht in uw financiële middelen. CW&Partners neemt uw facturen over en zorgt ervoor dat binnen 48 uur uw vordering betaald is. U kunt dus weer verder met ondernemen!

CW&Partners neemt zowel nieuwe als oudere facturen over, u kunt er voor kiezen om al uw facturen te laten factoren of een aantal. Flexibiliteit dus. Factoren heeft de volgende kenmerken:

  • Snel beschikking over liquide middelen (cash)
  • U hoeft zich niet druk te maken over debiteurenbeheer, dat doet CW&Partners
  • Hoog bevoorschottingspercentage
  • Fee afhankelijk van debiteuren en gemiddelde betalingstermijn

Factoring voor uw bedrijf

Wij ontzorgen ondernemers door middel van facturatie, debiteurenbeheer, risicobeheersing en factoring voor alle typen vorderingen. U bespaart tijd, geld en energie op de administratie én heeft uw handen weer vrij voor uw core business.

Waar vind u CW & Partners: Cash-Flow Management

CW & Partners is gevestigd in Hilversum

Franciscusweg 219-h
1216 SE Hilversum
Nederland

Tel: +31 (0) 35 773 26 89

E: info@cwenpartners.nl
I: www.cwenpartners.nl.nl

Factoring offerte aanvragen

Uw bedrijf wilt groeien, maar omdat debiteuren laat betalen komt de liquiditeitspositie onder druk te staan. Geldt dit ook voor úw bedrijf? Door uw (nieuwe) facturen over te dragen aan de aangesloten factoring bedrijven van Prijsopvraag.com, beschikt u direct over liquiditeit. De aangesloten factoring bedrijven van Prijsopvraag.com kopen uw facturen namelijk op de dag van factureren en betalen u direct! Uw bedrijf beschikt over direct geld en uw liquiditeitspositie staat niet meer onder druk.

Wat is factoring

Factoring is het contant maken van facturen. Als u openstaande rekeningen heeft en lang moet wachten op uw geld kunnen de facturen door een factormaatschappij worden bevoorschot. Bij de aangesloten offerte bedrijven van Prijsopvraag.com kunt u direct tot 96% op uw rekening gestort krijgen. Sommige factormaatschappijen zijn inclusief kredietverzekering, dat betekent dat als uw opdrachtgever omvalt, u verzekert bent van uw geld.

Offerte voor uw bedrijf

Vraag nu meerdere offertes aan bij Prijsopvraag.com. U beslist met welk bedrijf u verder gaat, u krijgt een duidelijk beeld van kosten en prijzen en bovenal u bent baas over uw eigen beslissing. Offertes welke u aanvraagt op Prijsopvraag.com zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.