Leverancier week “2” Gillz: dé internetspecialist

Leverancier, , , With 0 comments

Met een team van gepassioneerde internetspecialisten helpen wij creatieve bureaus razendsnel bij het creëren van innovatieve webapplicaties. Denk daarbij aan websites, mobiele apps, social media en internet marketing. Wij zijn ontwikkelingen in ons vakgebied altijd een stap vooruit. Of het nu in Nederland is of over de grens: wie hulp zoekt bij het vormen van een prominente plek op het internet, vindt ons.

Dé internet specialist voor creative bureaus

logo-gillz-internet-specialist-hrGillz bouwt mobiele applicaties. Uw klant wil zijn doelgroep ook mobiel op de hoogte houden. Wij creëren met u de ideale app voor alle bekende besturingssystemen zoals Android, iPhone en iPad. Ook voor webdesign kunt u bij Gillz terecht: Het ontwerp voor de website van uw klant ligt er al. Nu moet dit ontwerp online tot leven komen, misschien met een koppeling naar een CMS. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U bedenkt en wij maken waar.

Bij Gillz kunt u terecht voor:

  • Mobiele applicaties, APPs, mobiele websites,
  • Webontwikkeling, webdesign, webshop ontwikkeling,
  • Socialmedia,
  • Internet marketing, SEO, SEA, vindbaarheid,

Internet marketing

Wij helpen uw klant makkelijk vindbaar worden voor zijn doelgroep. Social media, vindbaarheid bij zoekmachines (SEO), nieuwsbrieven en advertenties zijn een greep uit de vele middelen. Gillz maakt uw klant online zichtbaar.

Waar vind u Gillz: dé internetspecialist

Gillz: dé internetspecialist vind u in Alphen aan den Rijn.

Genielaan 4
2404 CH Alphen aan den Rijn
Nederland

+31 (0) 172 785 464

E: info@gillz.nl
I: www.gillz.nl

Offerte opvragen voor het ontwikkelen van een app

Zoekt u een manier om uw merk, organisatie, product of dienst voor iedereen toegankelijk te maken en de betrokkenheid met uw doelgroep te vergroten? Met een app kunt u dit bereiken.

Functioneel, praktisch, informerend, inspirerend, ontspannend of ‘gewoon leuk’

Er bestaan diverse type applicaties. Functioneel, praktisch, informerend, inspirerend, ontspannend of ‘gewoon leuk’. De ene klant zal baat hebben bij een app met informatie over een evenement, een ander bij een praktische tool met betrekking tot zijn vakgebied en een derde bij een fun game in de sfeer van zijn merk of organisatie. Aan de hand van de vastgestelde doelstelling(en), de doelgroep en het budget doen wij een voorstel voor het te kiezen type applicatie en de mogelijkheden die deze biedt. Wees daarom ook erg duidelijk mbt uw wensen en eisen en speciaal waar u de app voor wilt gaan gebruiken.

Een app voor iOS, Android, BlackBerry en/of Windows

De mogelijkheden voor een app is eindeloos, u bepaald wat u wilt de applicatie beheerder en ontwikkelaar zorgen er voor het geen wat u wilt gebouwd wordt. En welk besturingssysteem deze ondersteund moet worden: iOS, Android, BlackBerry, Windows.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan