Leverancier van week “50” Havik Incasso in Delft

Leverancier, , , With 0 comments

Havik Incasso uit Delft is niet zomaar een incasso bureau Havik Incasso is ook een mediator. De Havik Mediator schakelt u in, indien er een echt verschil van mening zou zijn over een aantal zaken tussen u en uw cliënt, hetgeen veel goedkoper is voor beide partijen dan via een rechtsgang. Want daar wordt u vaak door de rechter naar de gang gestuurd om er samen uit te komen, dus adviseren wij u dit eerst te doen.

Incassobureau in Delft Havik Incasso

Uw debiteur krijgt respect voor u, als u hem via Havik incasso, duidelijk op zijn betalingsverplichtingen wijst! Mocht uw debiteur niet in één keer uw vordering kunnen voldoen, dan zullen wij een betalingsregeling met uw debiteur moeten treffen.

logo-havik1Incasseren is een mooi vak. Veelal komen wij in situaties waarbij je relaties niet wilt verstoren maar toch een netelige financiële kwestie moet oplossen. Zo’n moment is meestal gecompliceerd, want beide partijen zijn kwetsbaar. Havik incasso analyseert en zoekt naar passende oplossing die voor beide partijen een zo gunstig mogelijk resultaat opleveren. Dat vereist veel vakmanschap, tact, inzicht en doorzettingsvermogen. Dat vindt u bij Havik incasso in Delft. Mensen die de kunst van het incasseren verstaan, met een mooi, glashelder resultaat voor u.

Voordelen van Havik incasso

  • Binnen 24 uur krijgt uw debiteur een aanmaning,
  • 24/7 gratis uw vordering indienen,
  • Geen abonnements- en/of dossierkosten,
  • Online heeft u 24/7 inzicht in het dossier,
  • Ijzersterke garanties.

Incassodiensten Delft

Van Havik Incasso kunt u het volgende verwachten: Wij spreken uw debiteur aan op zijn betalingsverplichtingen. Uw debiteur kan zijn respect terugverdienen door te betalen of een regeling te treffen. Zo niet, dan zetten wij uw debiteur juridisch klem en dat zal uw debiteur altijd willen voorkomen! Door deze werkwijze hebben wij het kortste incassotraject van Nederland! Wij werken op basis van No Cure, No Pay en zitten er als Havik bovenop! Met deskundige juristen en deurwaarders kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

Personen tracerenVerhaalsonderzoek Natuurlijke- en RechtspersonenKredietinformaties

Waar vind ik Havik Incasso?

Wij werken o.a. in Den Haag, Delft, Ypenburg en alle omliggende gemeentes.

Havik Incasso B.V.
Kalfjeslaan 68
2623 AJ Delft

(t) 0158 200 350
(f) 0848 707 112

E: info@havikincasso.nl
I: www.havikincasso.nl

Vraag geheel vrijblijvend een Incasso offerte aan

Wanneer u een vordering niet betaald krijgt van uw cliënt is het raadzaam deze in een vroeg of tijdig stadium door te sturen naar een incassobureau welke met u meedenkt zoals Havik Incasso in Delft. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met Havik Incasso.

Incassobureau Inschakelen

Hulp nodig bij vorderingen van debiteuren voor uw eigen bedrijf? Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan en vergelijk de prijzen van meerdere incassobureaus! Wanneer u geconfronteerd wordt met afnemers die structureel hun rekeningen niet of te laat betalen dan is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Voor de volgende services schakelt u een incassobureau in:

  • Incasso nationaal
  • Incasso internationaal
  • Debiteuren beheer
  • Facturatie
  • Inschakelen gerechtsdeurwaarder