Leverancier worden?

Ontvang gratis leads van Prijsopvraag.com

Op Prijsopvraag.com kunnen bezoekers offertes aanvragen voor een opdracht die zij willen laten uitvoeren, bijvoorbeeld voor het installeren van zonnepanelen of het plaatsen van een watercooler. Ons systeem stuurt deze offerte-aanvragen door naar geschikte bedrijven die het gevraagde product of dienst leveren. Deze bedrijven nemen vervolgens zelf contact op met de offerte-aanvrager. Uiteindelijk maakt de offerte-aanvrager zijn/haar beslissing en kiest één van de aangeboden offertes.

Wij van Prijsopvraag.com brengen u snel, efficiënt en tegen een zeer lage prijs in contact met potentiële klanten! Wij voegen u graag toe aan onze databank van deelnemende bedrijven.

Het voordeel voor uw bedrijf

Het is zeer aantrekkelijk om leads te ontvangen van Prijsopvraag.com. U betaald niet per lead, ook heeft u als bedrijf geen onverwachte hoge maandkosten, wij vragen slechts een kleine bijdrage per jaar. U concurreert in de meeste gevallen met 2 tot 4 andere bedrijven. Dit maakt het zeer aantrekkelijk voor uw bedrijf om nog meer leads van ons te ontvangen. Als u een lead van ons ontvangt neemt u zelf contact op met de klant. Dit kan per e-mail of over de telefoon. Wij waarderen het als u binnen 2 dagen contact opneemt met de klant.

Prijsopvraag.com biedt u nu de mogelijkheid aan om te profiteren van onze zeer aantrekkelijke introductie prijs van slechts €199 voor één jaar per gekozen categorie. U krijgt in dat jaar ongelimiteerd aanvragen van uw vakgebied (categorie) via uw mailbox binnen. Het contract verplicht u na afloop van de periode tot niets.

Wat krijgt u hiervoor:

  • Offerteaanvragen uit uw vakgebied
  • Kwalitatief goede offerte-aanvragen
  • Minimale concurrentie
  • Geen kosten per lead of kosten achteraf

Uw bedrijf in meerdere categorieën

Het plaatsen van uw bedrijf in meerdere categorieën levert meer voordeel op:

1 categorie is 199,00 Excl. BTW
2 categorieën is 348,25 Excl. BTW (uw tweede categorie geeft een korting van 25%)
3 categorieën is 497,50 Excl. BTW (uw derde categorie geeft een korting van 50%)
4 categorieën is 646,75 Excl. BTW (uw vierde categorie geeft een korting van 75%)
5 of meer categorieën is 796,00 Excl. BTW (uw vijfde of meer categorieën geeft een korting van 100%) U kunt maximaal 15 categorieën kiezen.

U ziet, u kunt uw bedrijf in maximaal 15 categorieën plaatsen. Daar van betaald u er maar 5. Ook hier geldt dat wij de offertes welke aangevraagd worden op Prijsopvraag.com u ongelimiteerd door gestuurd krijgt.

Overtuigd? Vul dan direct het aanvraag formulier in en verhoog uw omzet!