Informatie

Meerdere offertes vergelijken

Prijsopvraag.com is een jong bedrijf dat online offertes aanbiedt voor zowel particulieren maar ook voor bedrijven. Wij hebben de ambitie om de nummer 1 offerte aanbieder te worden. Daarnaast willen wij een offerteaanvrager niet alleen voorzien van offertes, maar ook van de benodigde informatie. Prijsopvraag.com is 100% onafhankelijk, wij willen u helpen in het vergelijkingsproces door informatie te geven over het desbetreffende product. Via onze website kunt u gemakkelijk meerdere offertes vergelijken en uiteindelijk uw eigen beslissing maken.

Meerdere offertes vergelijken

Hoe verdienen wij geld? Ons verdienmodel is gebaseerd op het genereren van leads. Dit zijn de offerte-aanvragen die wij doorsturen naar bedrijven. Door bedrijven niet per lead te laten betalen kunnen wij er 100% zeker van zijn dat bedrijven u een goede en gepast maar ook voordelige offerte kunnen sturen.

Waarvoor kunt u een offerte aanvragen? In principe kan dit voor alle diensten en producten die op maat gemaakt worden. Voor de offerte-aanvrager is het gebruik van de website geheel gratis dus ook offertes aan te vragen. Het maximale aantal offertes dat verkregen kan worden is zes.

Voor leveranciers is Prijsopvraag.com aantrekkelijk omdat wij geen prijs vragen per ontvangen offerte (lead) onze concurrenten doen dit wel en vaak tegen een zeer hoge prijs. U als bedrijf wilt meer informatie? Gaat u naar deze pagina.